Ο Μποροβήλος πρότεινε εκλογή νέου προέδρου στη Σουπερλίγκα με τη λήξη της σεζόν

O πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος πρότεινε με επιστολή του να εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος της Super League μετά τη λήξη του πρωταθλήματος κι όχι αύριο, αλλά και να συνεχίσει μεταβατικά για το εναπομείναν διάστημα ο Χρήστος Δάρρας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι ζυμώσεις για τον προεδρικό θώκο στη Super League συνεχίζονται, καθώς για την Τρίτη (16/4) έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να κατεβαίνει για πρόεδρος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, με επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή πρότεινε να εκλεχθεί ο νέος πρόεδρος της Super League μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσει μεταβατικά για το εναπομείναν διάστημα ο Χρήστος Δάρρας.

Στην επιστολή του Γιώργου Μποροβήλου, αναφέρονται μεταξύ άλλων:

“Μετά την παραίτηση του κ. Μπαταγιάννη από τη θέση του Προέδρου της Super League, προτείνουμε η εκλογή του νέου Προέδρου να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Για το διάστημα μέχρι τότε (περίπου 20-25 ημέρες), μπορούμε να ενισχύσουμε τον αναπληρωτή πρόεδρο της S.L. με απόφασή μας στο Δ.Σ. της 16-04-2019 και να εκλέξουμε δύο (2) ακόμη μέλη με αρμοδιότητα να χειριστούν τα θέματα που θα προκύψουν μέχρι τότε ως άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή.

Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος +2 ακόμα μέλη).

Σε περίπτωση που η παραπάνω πρότασή μας δε γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα απέχει της διαδικασίας”.

Πηγή: sport24.gr

To Top