ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με νίκη θέλει ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό (20:00, PRESSARIS LIVE)

Να κλείσει με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά θα κυνηγήσει ο Άρης ο οποίος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (20:00 PRESSARIS LIVE) για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play offs της Super League. 

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο «Δασυγένειο» το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός αυτής έμεινε και πάλι ο Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά και τον τραυματισμό του, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους Μανού Γκαρθία και Μπράιαν Νταμπό.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Α. Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής του αγώνα, στην οποία επιστρέφει ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ήταν τιμωρημένος με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Διαιτητής: Τζήλος, Α’ βοηθός: Απτόσογλου, Β’ βοηθός: Καραγκιοζόπουλος, 4ος διαιτητής: Τζοβάρας, VAR: Τσαγκαράκης και Μπάουξμπαουμ

To Top