Ο Ρονάλντο παροτρύνει να ακολουθούνται οι οδηγίες του ΠΟΥ

O Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στην Μαδέρα για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό, αλλά μετά το θετικό κρούσμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι μπήκε σε καραντίνα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο Πορτογάλος σταρ πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και παρότρυνε τον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Παράλληλα, έστειλε τη στήριξή του σε όσους μάχονται με τον COVID-19, ασθενείς και γιατρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο κόσμος διανύει δύσκολες στιγμές και απαιτείται η φροντίδα και η προσοχή από όλους μας. Δεν σας μιλάω ως ποδοσφαιριστής,αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις που επηρεάζουν όλο τον πλανήτη.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνητικών αρχών για το πώς θα διαχειριστούμε τις εξελίξεις. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής έρχεται πάνω από όλα. Θέλω να στείλω τις σκέψεις μου σε όλους, όσους έχουν χάσει κάποιον κοντινό τους άνθρωπο. Η αλληλεγγύη μου είναι μαζί με αυτούς που παλεύουν με τον ιό, όπως ο συμπαίκτης μας Ντανιέλε Ρουγκάνι, και η συνεχής μου στήριξη στους καταπληκτικούς γιατρούς που βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν τους άλλους”.

To Top