Σκέψεις της UEFA για μονά παιχνίδια σε Champions και Europa League

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Mirror αναφέρει ότι υπάρχουν σκέψεις στην UEFA για τη διεξαγωγή μονών παιχνιδιών στα προημιτελικά και τα ημιτελικά των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες σε Champions League και Europa League. Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να βρεθούν τρόποι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της “Mirror”, υπάρχει πρόταση προς συζήτηση ώστε τα προημιτελικά και τα ημιτελικά των διοργανώσεων να γίνουν σε ένα παιχνίδι, χωρίς ρεβάνς. Στόχος είναι η UEFA να προλάβει τις ημερομηνίες των τελικών, καθώς στις 30 Μαΐου θα διεξαχθεί του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα του Europa League στο Γκντάνσκ.

Παράλληλα, στην συνάντηση της UEFA θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο αναβολής του Euro και διοργάνωσης του με ένα χρόνο καθυστέρηση το 2021.

To Top