Ο Τσαγκρώνης υποσχέθηκε… δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφάλειας που έχει λάβει η Αστυνομία για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων στον αυριανό τελικό. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανέλυσε τα όσα θα ισχύσουν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια φέτος. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Κρατήσαμε λίγα για λόγους ασφαλείας. Το πείραμα θα πετύχει με τη βοήθεια της κοινωνίας της Κρήτης. Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο σε κανέναν που δεν θα έχει εισιτήριο και ταυτότητα για την πιστοποίηση των στοιχείων του. Δεν θα επιτρέπονται κασκόλ και τα μέτρα θα είναι δρακόντεια για να πετύχουμε. Θα υπάρχουν τέτοιες δικλείδες ασφαλείας ώστε όποιος επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο με πλαστό εισιτήριο θα αντιμετωπίσει την αστυνομία και τον νόμο για ποινικό αδίκημα. Θα υπάρχει διπλός έλεγχος για εισιτήριο και θα ακολουθεί σωματική έρευνα. Αυτά θα πρέπει να τελειώσουν κάποτε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις εντολές της αστυνομίας για να μην συμβεί οτιδήποτε. Μέσα στις κερκίδες εκτός από τα άτομα της σεκιούριτι θα είναι και αστυνομικοί».

Πρόσθεσε πως «οι πόρτες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και θα κλείσουν μισή ώρα πριν το τζάμπολ. Πρωταγωνιστές θα πρέπει να είναι οι παίκτες μέσα στο παρκέ και όχι οι οπαδοί. Να μην διεξάγεται αγώνας μεταξύ οπαδών και αστυνομίας. Ελπίζουμε να το πετύχουμε αυτό με τη βοήθεια της αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας. Είναι ένα μεγάλο βήμα και ελπίζουμε να πετύχουμε».

To Top