Διαμαντίδης: “Είναι τελικός, τα λάθη δεν συγχωρούνται”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σέβεται και υπολογίζει τον Άρη και όπως τόνισε ο τελικός είναι ένα παιχνίδι όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται και οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε λέγοντας: «Να ευχαριστήσουμε το νησί της Κρήτης που μας φιλοξενεί και το Ηράκλειο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι. Για μας κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες που βγάζουν πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και συγκεντρωμένοι. Ένας τελικός είναι ένα παιχνίδι και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θα παίξουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες που δεν είναι εμφανείς στον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Συνέχισε λέγοντας πως «ο στόχος μας είναι κάθε χρονιά το Κύπελλο. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζαμε στον τελικό τον Ολυμπιακό. Φέτος παίζουμε κόντρα στον Άρη αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε το τρόπαιο».

Ο Διαμαντίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη που υποστήριξε πως ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποτελεί το πρότυπο του. «Ευχαριστώ τον Μποχωρίδη για τα καλά του λόγια. Είναι στο χέρι του να δουλέψει και να βοηθήσει την ομάδα του», απάντησε.

To Top