Πεδουλάκης: “Ο Άρης έχει ενθουσιασμό, άγνοια κινδύνου”

Τον σεβασμό που τρέφει για τον Άρη εξέφρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης που επεσήμανε πως οι κίτρινοι διαθέτουν στοιχεία που τους κάνουν επικίνδυνους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε σεβασμό για όλες τις ομάδες πόσο μάλλον για τον Άρη που είναι μια ιστορική ομάδα. Εμείς έχουμε ποιότητα, εμπειρία, το «πρέπει». Ο Άρης έχει ενθουσιασμό, άγνοια κινδύνου στοιχεία που τον κάνουν επικίνδυνο αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Είναι καλό αυτό που γίνεται σε γενικές γραμμές όμως πρέπει να προφυλαχθεί το άθλημα. Αυτά τα προβλήματα είναι του κράτους και της Πολιτείας, τα άφησαν 30-40 χρόνια. Στην Κρήτη μαθαίνουν τη λέξη σεβασμός από μικρό παιδί. Έχουμε μείνει ένα-δυο κράτη στα Βαλκάνια που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με έντονη ελευθεριότητα. Ο κόσμος έχει πολύ κόσμο στο Ηράκλειο, το είδαμε και στον αγώνα της Ευρωλίγκα που δώσαμε εδώ αλλά στο γήπεδο δεν θα υπάρχει κόσμος κανενός. Θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε μυαλά και να μην λέμε πράγματα για να καλλιεργήσουμε κλίμα».

Για τον Άρη είπε πως «προσπαθεί έξυπνα να αποφορτίσει τους παίκτες του. Αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε να δουλεύει από τον Αύγουστο. Θα μπει από το πρώτο λεπτό να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αντίπαλος. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα ψυχολογικό και εκεί θα κριθεί κατά πόσο είμαστε σοβαροί».

To Top