“Ο Τσιτσιπάς μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των Big-3”

Σύμφωνα με τον θρυλικό σχολιαστή του Eurosport για το τένις, Ματς Βιλάντερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να κατακτήσει 5-6 Grand Slams και να φτάσει στο επίπεδο των Big-3.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σχολιάζοντας στο Eurosport τη νέα φουρνιά τενιστών, ο Ματς Βιλάντερ ανέφερε ότι αυτός που μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των Big-3, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα, τόνισε ότι έχει τα φόντα να κατακτήσει 5-6 Grand Slams στη συνέχεια της καριέρας του.

“Δεν μπορώ να φανταστώ τον Τιμ να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Big-3, ούτε τον Μεντβέντεβ. Φαντάζομαι όμως πως ο Στέφανος έχει την ευκαιρία να φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο, επειδή είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Κάποιες φορές μπορεί να μην είναι ο καλύτερος παίκτης στο court, αλλά είναι πολύ δυνατός.

Τον νοιάζει και όταν σε νοιάζει κάτι τόσο πολύ, σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις πολλά Grand Slams. Πιστεύω πως θα έχει την ευκαιρία για να το κάνει. Δεν ξέρω πόσο συνεπής μπορεί να είναι ο Τιμ για να αξιοποιήσει το υψηλότερό του επίπεδο. Πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει 1-2 Grand Slams, αλλά βλέπω τον Τσιτσιπά να κατακτά 5-6 Grand Slams”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βιλάντερ.

To Top