ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πίτου Γκαρσία στο PRESSARIS: “Με εξέπληξε η πρόταση του Άρη, πάντα σκεφτόμουν την επιστροφή”

Ο Πίτου Γκαρσία βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο Αργεντινός μίλησε στο PRESSARIS, για τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής αναφορικά με την δρομολογημένη επιστροφή του στους “κιτρινόμαυρους”, έπειτα από 7 χρόνια.

«Χαρούμενος, με πολύ ενθουσιασμό, αλλά ακόμα δεν έχουμε κλείσει. Πρέπει να μιλήσω από κοντά με τον πρόεδρο, αλλά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που μου έδειξε σαν ποδοσφαιριστή και επαγγελματία, μου δίνει μεγάλη χαρά. Ελπίζω να συμφωνήσουμε και μακάρι άμεσα να ξεκινήσουμε με την ομάδα», τόνισε αρχικά ο 33χρονος μέσος.

Πώς ένιωσες που ο Άρης σου δίνει τη δυνατότητα επιστροφής στην Ελλάδα;

«Η πρόταση του Άρη μου ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη, είναι η αλήθεια. Δεν το περίμενα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Το είχα πάντα στο μυαλό μου».

Τι εντυπώσεις είχες αποκομίσει από την πρώτη σου παρουσία στον Άρη;

«Δεν πήγαν καλά τα πράγματα τότε. Έκανα μία πολύ καλή καριέρα στην Ελλάδα. Ήξερα ότι ήμουν σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είχα έρθει χωρίς προετοιμασία με μία ομάδα τότε που είχε υψηλούς στόχους. Πλέον έχω την εμπειρία και τις παραστάσεις να προσφέρω αυτά που έχω στο μυαλό μου».

Παρακολουθούσες την ομάδα το τελευταίο διάστημα;

«Μέχρι που έφυγα ναι. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι σημαίνει Άρης. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στη χώρα, πριν 10 χρόνια το γνώριζα. Όταν έφυγα στην Κορέα ήταν δύσκολο να τον παρακολουθώ, από τη στιγμή που έπαιζε και στις χαμηλές κατηγορίες. Δεν χρειάζεται, όμως, να μάθω τίποτα για τον Άρη, τον έχω ζήσει».

Μίλησες με τον Νίκο Αναστόπουλο;

“Όχι δεν έτυχε να τα πούμε αυτό το διάστημα. Τον ξέρω, όμως και με ξέρει. Πως λειτουργούμε σαν άνθρωποι και επαγγελματίες. Το ότι συνεργαστήκαμε παλιά στον Ατρόμητο μόνο θετικό είναι”.

To Top