ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπέττας: “Αδικούν τους εαυτούς τους οι παίκτες, ο Άρης μπορεί στην Τούμπα, να κρατηθεί ο κορμός”!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Τάκης Παπέττας μίλησε με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την συνέχεια της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για το χθεσινό ματς ανέφερε:

Έχουμε τάσεις αυτοκτονίας, αλλά η ελπίδα υπάρχει. Εχθές η ομάδα μας έκανε μία μέτρια εμφάνιση, δεν έδειξε το πάθος, κάτι έλλειπε και λείπει αυτό σε όλα τα ντέρμπι στο Χαριλάου. Σε όλα χάσαμε, μόνο τον ΠΑΟΚ κερδίσαμε.

Για την απουσία του κόσμου:

Η απουσία του κόσμου παίζει μεγάλο ρόλο, ο κόσμος δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα μας. Την επιστροφή του κόσμου την θέλουμε πάρα πολύ εδώ στην Κύπρο, να ταξιδέψουμε, να στηρίξουμε στην ομάδα. Ακόμη και να μαζευτούμε στον σύνδεσμο. Από την Δευτέρα 10 του μήνα ανοίγουν οι χώροι εστίασης, θα κυκλοφορούμε με πράσινο «pass» ότι έχουμε κάνει εμβόλιο ή με το rapid test.

To σημαντικότερο είναι ότι έρχεται ο τελικός του κυπέλλου που βρίσκεται η αγαπημένη μου ομάδα της Κύπρου ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Θα υπάρχει κόσμος, 15% των φιλάθλων στο ΓΣΠ.

Για την συνέχεια:

Πρέπει να υπάρχει κορμός. Όταν είχε φτιάξει την καλή ομάδα του Άρη ο Παναγούλιας κράτησε μία πενταετία μία ομάδα που είχε 8/11 παίκτες ίδιους. Είχε τον βασικό κορμό, τον Βένο, τον Κούη, τον Ζήνδρο, τον Μόκαλη, τον Πάλλα, είχε τον σκελετό. Δεν πρέπει να φέρνουμε διαφορετική φουρνιά κάθε χρόνο.

Δείχνουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, ομάδα που μπορεί να μεγαλουργήσει. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στον σκελετό, να μην πάμε πάλι με καινούργιες επιλογές παικτών.

Για την φετινή σεζόν:

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα μας, είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε happy. Απλά οι παίκτες μπορούσαν περισσότερο και οι ίδιοι αδικούν τον εαυτό τους. Έκανε ο Άρης πρωταθλητισμό μέχρι ένα σημείο, φάνηκε όμως ότι τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον χτυπήσει.

Για τον Μάντζιο:

Ο Μάντζιος σε εμάς έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Σε κάποια παιχνίδια δεν ρίσκαρε και ήθελε να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη η προσαρμογή σε μία μεγάλη ομάδα.

Για το πέναλτι του Γκάμα:

Ο Γκάμα ενήργησε αψυχολόγητα, ο τρόπος που το χτύπησε δεν ήταν καλός, είχε άγχος και δεν δικαιολογείται αυτό. Δεν είχε χάσει πέναλτι έως τώρα και χάθηκε την σημαντικότερη στιγμή.

Για το ματς στην Τούμπα:

Το πιστεύω το παιχνίδι, εκτός έδρας έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό μου έχει δείξει έως τώρα η ομάδα, εκτός έδρας παίζει, διεκδικεί και παίρνει αυτό που χρειάζεται και στο Χαριλάου γυρίζουν όλα μπούμπερανγκ.

To Top