ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παπέττας: «Δεν αμφισβητείται η αξία και η εμπειρία του Λάζαρου, γρίφος η κατάστασή του» (audio)

Ο Τάκης Παπέττας, βετεράνος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Άρη, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και την εκπομπή «Αθλητικό X-press» μίλησε και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και την παρουσία του στην Κύπρο.

Για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής με ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν. Την πρώτη χρονιά που ήρθε στο Νησί, έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και το κύπελλο με την ομάδα του την Ανόρθωση.

Τη φετινή χρονιά όμως είχε λίγες συμμετοχές. Πιστεύω ότι εάν είναι σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βοηθήσει τον Άρη, ασχέτως της ηλικίας του. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Έχει την προσωπικότητα να βοηθήσει την ομάδα. Είναι σωστός επαγγελματίας και όπου πάει δίνει το 100%. Το ερωτηματικό είναι σε ποια κατάσταση είναι. Αυτός είναι ο μοναδικός γρίφος».

Σε ότι αφορά ένα συνολικό σχόλιο για τον Άρη είπε: “Φέτος ο Άρης έκανε λάθη δικά του, άλλαξε προπονητές κι αυτό επηρέασε την ομάδα, είχε πολλές ατυχίες, αλλά του έβαλαν εμπόδια και τα σφυρίγματα των διαιτητών. Μπορεί να βγει και πάλι στην Ευρώπη. Από τη στιγμή πάντως που έχουν απομακρυνθεί οι πρώτες θέσεις, θα προτιμούσα να είχαν γίνει μεταγραφές για τη νέα σεζόν και η προώθηση κάποιων νέων παιδιών από τις ακαδημίες”.

Αναλυτικά όσα είπε ακούστε εδώ:

To Top