Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου αποφασίστηκε να δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Καθώς ο ρυθμός πληρωμής των τελών κυκλοφορίας δεν ήταν αυτός που αναμενόταν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και για να αποφευχθούν φαινόμενα μεγάλης ταλαιπωρίας στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ, δόθηκε τελικά παράταση έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, τόσο για την εξόφληση των τελών, όσο και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων, αν επιθυμούν να τα θέσουν σε εκούσια ακινησία (κατάθεση πινακίδων).

Η ανακοίνωση: «Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Πρέπει να καταστεί σαφές και ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, κάθε πληρωμή θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα επιβαρύνεται με πρόστιμο».

To Top