ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η ΚΑΕ, επόμενο βήμα η άρση των ban

Μέσα από ενέργειες της διοίκησης πρωτοδικείου της ΚΑΕ καταβλήθηκαν σήμερα τα απαιτούμενα ποσά ώστε να εξασφαλιστεί η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και επόμενος στόχος είναι να πληρωθούν οι οφειλόμενες δόσεις για την άρση των ban.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η κατάσταση στον μπασκετικό Άρη παραμένει οριακή, παραμένει δύσκολη και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι, γι’ αυτό και ο καθένας με τον δικό του τρόπο και την δική του δυναμική προσπαθεί να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για την επιβίωση του τμήματος.

Οι κίτρινοι έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και εφόσον πληρωθούν και οι δόσεις των ban της FIBA, τότε θα αποκτήσουν και πάλι δικαίωμα μεταγραφών και κατά πάσα πιθανότητα θα επιδιώξουν μέσα στον Ιανουάριο να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η ΚΑΕ Άρης

Εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η ΚΑΕ Άρης και πλέον καλείται να άρει και το ban του Κάιλ Γουίβερ για να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαδικασίες για την έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας της ΚΑΕ Άρης, χάρη στις ενέργειες του προέδρου της, Χάρη Παπαγεωργίου και χωρίς την συμμετοχή του μεγαλομετόχου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΣ Άρης είχε δώσει αρχικά στην εφορία για λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για αυτόν τον σκοπό, με την ΚΑΕ να συμπληρώνει και το υπόλοιπο απαιτούμενο ποσό για να αποκτηθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Πλέον ο Άρης μπορεί να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του 18χρονου Γιάννη Σιδηροηλία, ο οποίος θα έχει (ξανά) δικαίωμα συμμετοχής ως επαγγελματίας.

To Top