Η Marca έβγαλε στη… σέντρα τον Μπέιλ με τρομερό πρωτοσέλιδο (photo)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέλεξε να πανηγυρίσει την πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 με πικάρισμα στην Ρεάλ και πήρε σκληρή απάντηση από την ισπανική εφημερίδα Marca.

To 2-0 κόντρα στην Ουγγαρία σήμαινε αυτόματα πως η Ουαλία έπαιρνε το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020 και αυτό έκανε τους παίκτες του Ράιαν Γκιγκς να ξεσπάσουν σε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς στο φινάλε της αναμέτρησης, με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ να πρωτοστατούν σε αυτούς.

Το άσχημο όμως είναι πως ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίστηκε στα της χώρας του αλλά θέλησε να δείξει τη χαρά του με έναν άκρως ασυνήθιστο τρόπο: να πετάξει καρφί κατά της ομάδας από την οποία πληρώνεται τα τελευταία χρόνια, της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Ουαλία. Γκολφ. Μαδρίτη. Με αυτή τη σειρά”, ήταν το μήνυμα πάνω στην ουαλική σημαία που κρατούσε με καμάρι ο Μπέιλ, θέλοντας να δείξει πως η Ρεάλ είναι τελευταία όσον αφορά στις βασικες προτεραιότητές του και στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Από το στρατόπεδο της Ρεάλ δεν κινήθηκε φύλλο την επόμενη ημέρα, με τους ανθρώπους των μερένγκες να κάνουν μάλιστα λόγο για “τον καλύτερο παίκτη της ομάδας που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στο σύλλογο”, ωστόσο το γάντι που πέταξε ο πρώην παίκτης της Τότεναμ φρόντισε να το μαζέψει η “Marca” και να το επιστρέψει πίσω με ορμή και οργή.

Αυτό το έκανε μέσα από το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί την Πέμπτη (21/11), με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας να έχει την επίμαχη photo με τον Μπέιλ να κρατάει την σημαία της Ουαλίας με το επίμαχο μήνυμα, και την ίδια να σχολιάζει με μεγάλα γράμματα: “Ασεβής. Λάθος. Αγνώμωνας. Με αυτή τη σειρά”.

Πέρα πάντως από αυτό το αιχμηρό πρωτοσέλιδο με το οποίο σφάζει χειρουργική ακρίβεια τον Μπέιλ, η εφημερίδα υπογραμμίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν πρόκειται να απαντήσει αλλά αντίθετα σκοπεύει να του δώσει το χέρι και να τον συγχαρεί για την πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro 2020 όταν γυρίσει στην Μαδρίτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρεάλ.

Σύμφωνα μάλιστα με αρκετά ρεπορτάζ από την Ισπανία, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ζιζού να δίνει φανέλα βασικού στον 30χρονο επιθετικό ενόψει του επικείμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Σοσιεδάδ.

To Top