ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρέμβαση εισαγγελέα για την διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη στο κανάλι του Σαββίδη!

Παρέμβαση του εισαγγελέα για την διαρροή της κατάθεσης του Μάριου Σιαμπάνη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη!

Αυτό που ανέφερε σήμερα ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος: “Πώς είναι δυνατόν, να δίνει κατάθεση ένας μάρτυρας και ταυτόχρονα να υπάρχει διαρροή της κατάθεσης του στο κανάλι του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Σαββίδης, το ίδιο πρόσωπο που είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την οποία γίνεται η κατάθεση!” και προκάλεσε έντονες απορίες για την συγκεκριμένη διαρροή, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr: “Νέα προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη δημοσιοποίηση όσων κατέθεσε εμπλεκόμενος ποδοσφαιριστής του Άρη ,στην Αστυνομία.

Νέα έρευνα διεξάγεται αναφορικά με τη δημοσιοποίηση κατάθεσης, που ελήφθη στο πλαίσιο της πρόσφατης προκαταρκτικής εξέτασης για την απόπειρα δωροδοκίας εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρη- ΠΑΟΚ. Οι σχετικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιοτόπουλος σήμερα παρήγγειλε τη διενέργεια νέας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» Μάριος Σιαμπάνης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου». Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κυριακή Κλιάμπα η οποία καλείται να διαπιστώσει αν υπήρξε διαρροή κι αν αυτά που μεταδόθηκαν στην εκπομπή είναι πραγματικά όσα κατέθεσε ο Μ. Σιαμπάνης, στο τμήμα Αθλητικής Βίας”.

To Top