ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το εκρηκτικό Χαριλάου και το 2-0 επί της Ρόζενμποργκ θυμήθηκε η ΠΑΕ Άρης (photo)

Σαν σήμερα, το 2010 ο Άρης επικράτησε της Ρόζενμποργκ με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και με τη νίκη κόντρα στους τότε πρωταθλητές Νορβηγίας, έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «32» του Europa League. Τα γκολ των “κιτρινόμαυρων” είχαν πετύχει ο Τσέζαρεκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και ο Φατί στις καθυστερήσεις του αγώνα.  

Διαιτητής: Τόμας Αϊνβάλερ (Αυστρία)

Άρης: (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Κουλοχέρης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (83’ Κασναφέρης), Τόχα, Τσέζαρεκ (79’ Ρουίς), Κόκε (88’ Φατί).

Ρόζενμποργκ (Άρνε Έγκεν): Ορλουντ, Λούστιγκ, Ντορσίν, Ανάν, Μπιάρσμιρ, Γιάμτφαλ (66’ Ιβερσεν), Μόλντσκρεντ, Ντεμίντοφ, Σκιέλμπρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα.

Η ΠΑΕ με ανάρτησή της θυμήθηκε εκείνη την αναμέτρηση:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το εκρηκτικό Χαριλάου και το 2-0 επί της Ρόζενμποργκ θυμήθηκε η ΠΑΕ Άρης (videos)

Το 2-0 επί της Ρόζενμποργκ θυμήθηκε η ΠΑΕ Άρης, ένα ματς που έλαβε χώρα σαν σήμερα πριν από ακριβώς 10 χρόνια.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2010 ο Άρης είχε φιλοξενήσει την νορβηγική ομάδα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προερχόντουσαν από το σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο (2-3) και ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στη νορβηγική ομάδα για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους «32» του θεσμού.

Και έτσι έγινε! Στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης κέρδισε 2-0 χάρη στα γκολ των Τσέζαρεκ και Φατί στις καθυστερήσεις του πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου αντίστοιχα. Θυμηθείτε παρακάτω τα γκολ:

To Top