Παραίτηση Δαλούκα για να πάρει η Νίκη την επιχορήγηση!

Ο Γιώργος Δαλούκας παραιτείται από την προεδρεία της Νίκης Βόλου, γιατί όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη όσο είναι σε αυτή τη θέση η ομάδα του δεν παίρνει επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ!

Ο πρώην διαιτητής που πέρσι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του Άρης – Παναθηναϊκός με το πέναλτι του Χαβίτο στον Βύντρα που είδε μόνο ο ίδιος μίλησε στον οπαδικό σταθμό Blue Star Fm και μεταξύ άλλων δήλωσε: “Από σήμερα θέτω εαυτόν στη Λέσχη Φίλων Νίκης και στις υπηρεσίες του Ερασιτέχνη. Θα είμαι δίπλα τους. Ο Γιώργος Δαλούκας δεν φεύγει από τη Νίκη.

Δεν πρόκειται να κάνω πεζοδρόμιο, ούτε να κουτσομπολέψω, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η Νίκη υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μόνο από την ανάγκη του κόσμου της. Με αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουμε να καθόμαστε μαζί στην εξέδρα.

Χαίρομαι που αποτέλεσα μέλος της και θα συνεχίσω σαν ιδεολόγος, φανατικός οπαδός της. Θα έπρεπε να έχω πολύ δύναμη για να συνεχίσω, η απάντηση ήταν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Όσο ο Δαλούκας είναι στη Νίκη, η ομάδα δεν θα πάρει την επιχορήγηση. Ο Δαλούκας θα πρέπει να φύγει.

Αύριο θα παραδώσω τα δελτία και τα κλειδιά στον κ. Ιωαννίδη, που πιστεύω ότι είναι ο “εκλεκτός” και δεν θα σταματήσει την προσπάθεια που γίνεται. Παραδίδω τα πάντα στον κ. Ιωαννίδη, με τον οποίο είχα μία συζήτηση και η απάντηση ήταν γνωστή: “Δεν γίνεται κάτι, γιατί έχουν πρόβλημα οι από κάτω”.

Με την αποχώρησή μου ελπίζω η ομάδα να βρει την ηρεμία που έχασε εντέχνως την τελευταία εβδομάδα. Αυτή η αναμπουμπούλα θα γινόταν νωρίτερα, αν η ομάδα είχε κερδίσει τον Ηρακλή και έκανε ακόμη δύο νίκες. Όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε καλά, τότε άρχισαν όλα.

Δεν ήταν το θέμα τα χρήματα, ούτε τα φαγητά. Άλλο ήταν το πρόβλημα στη Νίκη. Το γνωρίζετε. Αυτή που θα αναλάβουν τώρα θα αφουγκραστούν τον κόσμο και θα πάνε την ομάδα μπροστά.
Δεν γιγαντώθηκα οικονομικά στη Νίκη. Σε ενάμιση μήνα το μόνο που έκανα ήταν να δίνω και όχι να παίρνω. Κάτω από αυτές τις συνθήκες κανείς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Ο πόλεμος είναι μεγάλος. Η Νίκη λειτουργεί με αντίβαρα, κάποιοι θέλουν να την κρατήσουν χαμηλά. Πρέπει να αποτιναχτεί από αυτά.

Προσπάθησα να περάσω τεχνογνωσία στη Νίκη. Οι επιλογές ποδοσφαιριστών και του κ. Χαραλαμπίδη όσο και αν είχαμε προβλήματα λόγω χαρακτήρα δεν θέλω να μηδενίσω καταστάσεις, το δείχνουν.

Είμαι φορτισμένος, συγκινημένος αυτή την στιγμή. Πιστεύω με τη δική μου φυγή να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να πέσουν όλοι στην ομάδα και να τη βοηθήσουν.

Δεν υπήρχε όμως κανένας λόγος να πολεμήσουν έτσι. Πολλά δεν τα καταφέραμε, άλλα όχι. Δεν είμαι μηδενιστής. Φυσικά και έγιναν λάθη. Δεν ήμουν χρόνια παράγοντας. Έγιναν όλα με αγνές προθέσεις.

Ο Γιώργος Δαλούκας δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας εργάτης της Νίκης. Δίνω το έναυσμα, προκειμένου την ομάδα να την τρέξουν αυτοί που αποφάσισαν να την πολεμήσουν έτσι. Δεν μπορεί έτσι κάποιος να λειτουργήσει. Είχα πει ότι έχουμε ανάγκη και το μυρμήγκι. Αυτοί που θα αναλάβουν πρέπει να τους στηρίξουν.

Την ιδιότητα του οπαδού δεν μπορεί να την αφαιρέσει κανένας και ελπίζω η ομάδα να βρει το δρόμο της έστω και με τη δική μου φυγή.
Φτάσαμε να τρέχουμε, ώστε κάθε Σαββατοκύριακο η ομάδα να μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι. Είχαμε τόσες προσφυγές που από Δευτέρα έως και Σάββατο ψάχναμε να βρούμε αν φτάσανε τα λεφτά στην ΕΠΟ και τα εξώδικα να έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.
Θέλω να πω ότι η αγάπη και η αποδοχή ήταν συγκινητική. Είναι ανάγκη να συσπειρωθείτε γύρω από την ομάδα.

Το έμψυχο υλικό είναι πολύ καλό, μόνο οι χαρακτήρες πρέπει να αλλάξουν. Η αποχή την προηγουμένη εβδομάδα ξεκίνησε από τον προπονητή, αλλά ο κ. Χαραλαμπίδης είναι πολύ καλός προπονητής”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top