Πρεμιέρα για το ποδηλατικό τμήμα! (photos)

Την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση πραγματοποίησε η ποδηλατική ομάδα του Άρη, που εκπροσωπήθηκε από δέκα αθλητές και αθλήτριες στον χθεσινό διασυλλογικό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κατακτώντας πολύ καλές θέσεις.

Η νεοσύστατη ομάδα συμμετείχε με επτά αθλητές και αθλήτριες στην μικρότερη κατηγορία των Μίνι μικρών, καθώς και τρεις στον αγώνα της κατηγορίας Όπεν.

Οι διακρίσεις δεν έλειψαν, μάλιστα, αφού οι μικροί αθλητές Αρσένης Πέρτσας και Δημήτρης Χατζής κατέλαβαν την 4η και 5η θέση στην κατηγορία των μίνι μικρών, ενώ στην κατηγορία Όπεν ο Λευτέρης Γεωργαλάς, παρά το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, τερμάτισε στην 17η θέση ανάμεσα σε περισσότερους από 120 αθλητές που συμμετείχαν.

podilasia-aris2Στους λίγους μήνες λειτουργίας του νέου τμήματος, ο Άρης βάζει τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ποδηλατικής ομάδας στο μέλλον, με προπονήσεις για παιδιά δημοτικού.

Οι προπονήσεις του τμήματος γίνονται στο πάρκο της Νέας Ελβετίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 4.30 μ.μ., ενώ παράλληλα μπαίνουν και οι βάσεις για το εκδρομικό τμήμα ενηλίκων με προπονήσεις στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου.
Χορηγός της ποδηλατικής ομάδας είναι τα ποδήλατα GIANT και τα καταστήματα ποδηλάτων ΘΕΟΤΟΚΗΣ.

Περισσότερες ληροφορίες για το ποδηλατικό τμήμα μπορείτε να πάρετε στο τηλέφωνο 6941446610, από τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Θωμά Μήττα.

podilasia-aris3

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top