Παραλήρημα: «Δεν έχουν χαρακτήρα οι Έλληνες της Τράμπζονσπορ – Βγάλτε τον Μπακασέτα από την ομάδα»

Απαράδεκτη και αναίτια επίθεση Τούρκου δημοσιογράφου της Τράμπζονσπορ κατά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Χαλίλ Σανλί της εφημερίδας Gunebakis έκανε αναφορά στον Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα, τονίζοντας ότι «Πρέπει να καθαρίσουμε τους Έλληνες και τους Γιουγκοσλάβους από την Τραμπζονσπόρ».

Ο Σανλί έκανε σκληρές επικρίσεις για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τραμπζονσπόρ Σιώπη και τον Μπακασέτα, για τον οποίο γίνεται αναφορά και στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί.

Ο Σανλί είπε, «Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν εχουν χαρακτήρα. Και οι δύο. Ο Σιώπης σε προτίμησε από τη β’ κατηγορία της Αγγλίας από το να μείνει στην Τράμπζο».

Όσο για τον αρχηγό της Εθνικής μας, Τάσο Μπακασέτα, δήλωσε: «Ο Μπακασέτας δεν προσέγγισε θετικά καμία προσφορά της Τράμπζονσπορ και δεν καταλαβαίνω γιατί».

Έπαιξε 7-8 αγώνες υψηλού επιπέδου στο πρώτο μισό της σεζόν που γίναμε πρωταθλητές. Εκτός από αυτό, ο Μπακασέτας ήταν απλά σταθερός»

Και κατέληξε: «Κάνω κριτική στην απόδοση του Μπακασέτα, ενώ δεν είναι θετικός στις προσφορές του συλλόγου. Έπαιξε πού καλά με την Εθνικη Ελλάδας, αλλά στην Τράμπζονσπορ δεν είναι παραγωγικός και αυτό δεν συνέβη μόνο στην Τράμπζονσπορ. Ειδικά αυτή τη σεζόν δεν έχει δώσει κάτι στην ομάδα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Μπακασέτας, ο Φούντας, ο Κουρμπέλης, οι Έλληνες και οι Γιουγκοσλάβοι πρέπει να «καθαριστούν» από την Τραμπζονσπόρ».

To Top