ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Μπουσβάρος από τις ακαδημίες του Άρη μετά από 5 χρόνια

Με τον “ανασχηματισμό” του Ερασιτέχνη Άρη στα τμήματα υποδομών, ο Δημήτρης Μπουσβάρος ύστερα από πέντε χρόνια αποτελεί παρελθόν, κλείνοντας έναν σαφώς πετυχημένο κύκλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο προπονητής του εφηβικού και ατύπως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών τα προηγούμενα χρόνια έγραψε στο facebook: “Πιστεύω πως κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει ,έτσι είναι στην ζωή και στον αθλητισμό.

Μετά από 5 μιση χρόνια ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την θέση του Προπονητή της Εφηβικής Ομάδας του Άρη αλλά και της άτυπης του Τεχνικού Διευθυντή των Αγωνιστικών Αναπτυξιακών Τμημάτων του.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ γιά την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστεύω όμως πως καταφέραμε αρκετά πράγματα.

Το πιο βασικό 7 παιδιά που συμμετείχαν στην Εφηβική Ομάδα έφτασαν στη συμμετοχή με τη 12 άδα της Ανδρικής: Φλιώνης, Καλαϊτζάκης, Βουλγαρόπουλος, Κουρτίδης, Σιδηροηλίας, Βλάσιος, Νετζήπογλου και άλλα τρία παιδιά τουλάχιστον που ακολούθησαν την Α’ ομάδα χωρίς να κάνουν συμβόλαιο.Κι από πίσω έρχονται κι άλλοι.

Ομαδικά επίσης το επίπεδο μας έγινε υψηλό, καταφέραμε να γίνουμε back to back Πρωταθλητές ΕΚΑΣΘ και να πάρουμε το χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας ομάδες με πολλαπλάσια οικονομική δυνατότητα. Παίζοντας πραγματικά καλό μπάσκετ. (Για μένα αυτό μετράει ιδιαίτερα. Κι όλα αυτά σε χρονιές δύσκολες για τον Άρη.

Δούλεψα γι αυτό με όλο μου το είναι ,προσπαθώντας πάντα να σέβομαι το ίδιο το παιχνίδι και τους παίκτες μου.

Στον Άρη είχα το τεράστιο κέρδος να παρακολουθήσω τον τρόπο δουλειάς προπονητών όπως ο Δ. Πρίφτης, ο Παν. Γιαννάκης, ο Βαγγ. Αγγέλου, ο Γιαν. Καστρίτης και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Είμαι ευγνώμων.

Για την οικογένεια μου και για μένα προσωπικά ο Άρης και το μπάσκετ είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου. Αυτό δεν αλλάζει.

Τελευταίους άφησα τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου ,τους ευχαριστώ για την υπομονή την πίστη και την διάθεση που έδειξαν αυτά χρόνια.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια σε κάθε βήμα τους.

ΥΓ: Οι ομάδες και τα προγράμματα χτίζονται πάνω στον αλληλοσεβασμό και την πίστη”.

To Top