Πετάει από τη χαρά του ο Μπλατ: “Ευλογία να προπονείς τον Λεμπρόν!” (video)

Μιλώντας στους δημοσιογράφος ο David Blatt προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να συγκρατήσει το μεγάλο του χαμόγελο. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι λογικό, αφού δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την τύχη στην πρώτη τους δουλειά στο ΝΒΑ, να έχουν στο ρόστερ τους τον LeBron James.

Όταν τον ρώτησαν πως αισθάνεται εκείνος απάντησε με το γνωστό του γλαφυρό στυλ: “Το να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος ίσως είναι η πιο μετριοπαθής δήλωση που έχει γίνει την τελευταία χιλιετία” .

Όσο για το πως έμαθε τα νέα; “Ήμουν στην προπόνηση όταν έμαθα τα νέα. Για την ακρίβεια κάποιος τσίριξε και τότε κατάλαβα ότι κάτι ξεχωριστό έχει συμβεί” περιέγραψε γελώντας. “Ήξερα ότι τα ουρλιαχτά δεν αφορούσαν τον καιρό”.

Με τον “Βασιλιά”, πάντως, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη όπως αποκάλυψε λέγοντας ότι: “Δεν έχουμε μιλήσει με τον LeBron. Θα μιλήσουμε, όμως, όταν η στιγμή είναι κατάλληλη”. Τον έχει γνωρίσει, πάντως, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όχι από την καλή, αλλά από την ανάποδη, ως αντίπαλο, δηλαδή. “Τον έχω γνωρίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Ήμουν, βέβαια, στην άλλη πλευρά κοουτσάροντας την εθνική ομάδα της Ρωσίας. Τώρα επέστρεψα στην Αμερική, όπου ανήκω και είμαι χαρούμενος που θα έχω έναν τέτοιο παίκτη”.

Κάπου εκεί επενέβη και το γραφείο Τύπου της ομάδας, που ενημέρωσε ότι ο προπονητής των Cavaliers, δεν θα μπορούσε να πει πάρα πολλά για το θέμα, μέχρι τουλάχιστον την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής. “Δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι ευλογία να προπονείς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, θα το ευχόμουν στον καθένα. Ξέρω τι παίκτης και τι άνθρωπος είναι και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα γίνει καλύτερη από κάθε άποψη” συμπλήρωσε με σιγουριά.

Ρωτήθηκε επίσης για το αν είχε στο μυαλό του αυτό το σενάριο όταν συμφωνούσε να καθίσει στον πάγκο του Cleveland για να απαντήσει ότι: “Όχι, δεν το είχα υπόψη μου όταν αναλάμβανα αυτή τη δουλειά. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Μπορεί να μην το περίμενα εξαρχής, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο τραπέζι αυτό το ενδεχόμενο όπως όλο το Cleveland, έτσι και εγώ ήμουν ιδιαίτερα ανυπόμονος”.

Για να καταλήξει: “Είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Τι περισσότερο να ζητήσεις; Ο Βασιλιάς γυρνάει σπίτι του”.

Πηγή: nba.sport24.gr

To Top