Πιάνει «δουλειά» η διοίκηση! Τρία επόμενα βήματα: Πρωτοδικείο, παίκτες, «ψαλίδι» στις οφειλές

Οι προηγούμενες μέρες ήταν ιδιαίτερες δύσκολες. Η χθεσινή ήταν πράγματι μια δύσκολη μέρα για την οικογένεια του Άρη. Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί δυσκολότερη. Όμως, πλέον, υπάρχει ελπίδα μέσα από την ένωση και όχι από τη διάσπαση. Υπάρχει, όμως και πολλή δουλειά.

Το μεγάλο βήμα έγινε χθες. Απομένουν τα επόμενα. Συγκεκριμένα, η 6μελης διοίκηση την οποία απαρτίζουν οι Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Πάνος Στεφανίδης, με την συμμετοχή εκπροσώπων του ΑΣ και της ΚΜΑ πιάνει «δουλειά».

Τα τρία επόμενα βήματα θα είναι:

1. Διοίκηση Πρωτοδικείου: Τα μέλη της διοίκησης θα αποφασίσουν με μια διοικητική μορφή θα υφίστανται. Δηλαδή θα είναι ένα τακτικό διοικητικό συμβούλιο ή ένα συμβούλιο που θα ορίσει το Πρωτοδικείο. Για ουσιαστικούς και πρακτικούς λόγους, όλα συνηγορούν ότι θα οδηγηθούν στην λύση του Πρωτοδικείου.

2. Επικοινωνία με τους παίκτες: «Τι θα πούμε στους παίκτες;». Ένα ερώτημα που σχηματίστηκε πολλές φορές στα χείλη του Λαμπριάκου και του Κατσιαούνη με αφορμή το οικονομικό κομμάτι. Μέχρι τώρα υπήρχε μια αόριστη κατάσταση. Από χθες υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο και χειροπιαστό.

Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν την αποστολή να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι δεν έφτασαν απλά στα όρια τους. Τα ξεπέρασαν ή καλύτερα… δεν έχουν πια όρια.

Από σήμερα κιόλας Λαμπριάκος και Κατσιαούνης πρόκειται να επικοινωνήσουν με τους παίκτες ώστε να τους γνωστοποιήσουν πως θα μοιραστεί σε όλους το ποσό των 77.000 ευρώ που μαζεύτηκε από τον κόσμο. Και δεν θα είναι μόνο αυτό.
Θα ζητήσουν από τους παίκτες να δείξουν λίγη κατανόηση ακόμη… Η ΠΑΕ επαναλειτουργεί.

3. «Ψαλίδι» στις οφειλές: Μεγάλη προσπάθεια να γίνει για να «ψαλιδιστούν» οι οφειλές προς πρώην παίκτες και προμηθευτές και  να δεχτούν έναν ρεαλιστικό διακανονισμό για το υπόλοιπο μέρος.

Η συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου, άλλωστε, θα είναι ένα καλό διαπραγματευτικό στοιχείο για να πειστούν όλοι όσοι έχουν να παίρνουν ότι το «ψαλίδι» είναι μονόδρομος.

Παράλληλα και σε άμεση σχέση η προσπάθεια έχει να κάνει με την προοπτική υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, το οποίο σκέφτεται να προχωρήσει η νέα διοίκηση, αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνει «αύριο». Το συγκεκριμένο ζήτημα χειρίζεται ο πρώην νομικός της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στη γενική συνέλευση και έδωσε αρκετές απαντήσεις στο κρίσιμο 20λεπτο διάλειμμα, όταν τέθηκαν πολλά νομικά και οικονομικά ζητήματα.

To Top