ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαούνης: “Δεν θα άλλαζα τον Κουέστα! Πάση θυσία Ευρώπη – Νέα ομάδα με Ευρωπαίους και Έλληνες” (video)

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ο κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ 3:

Αρχικά σχολίασε: «Όταν όλη την εβδομάδα είχαν τη λογική να μας βάλουν VARίστα Αλβανό και Διαιτητή Ιρακινό χωρίς καμιά αντίδραση ήταν αναμενόμενο τα πράγματα να μην πάνε καλά.

Το ντέρμπι είχε δύο ημίχρονα ουσιαστικά. Το πρώτο ένας Άρης καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες και δοκάρια που όμως δεν καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος και το δεύτερο ημίχρονο που δεν πήγε καλά και δέχτηκε δύο τέρματα σε 5 λεπτά».

Στο ερώτημα Κουέστα ή Σιαμπάνης απάντησε: «Δεν μπορώ να μπω στη λογική του Τερζή, αλλά θεωρώ ότι ο Κουέστα είναι αδιαμφισβήτητα στους καλύτερους της Ελλάδας και αν ήμουν εγώ στη θέση του Τερζή πιθανόν δεν θα άλλαζα ποτέ τη διάταξη κάτω από τα δοκάρια του Άρη».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη: «Δεν πιστεύω ότι ο Τόλης Τερζής έχει το εκτόπισμα να παραμείνει στον πάγκο του Άρη. Είναι καλός στο ρόλο που έχει, αλλά θα είναι λάθος επιλογή να πάει με αυτόν πρώτο προπονητή τη νέα χρονιά».

Για τον στόχο της Ευρώπης είπε: «Είναι πολύ καθοριστικό ο Άρης να τερματίσει πάνω απ το Βόλο. Θα είναι μια θέση που θα του δώσει ερεθίσματα για τη νέα χρονιά, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να χτίσει την καινούργια ομάδα».

Για το ρόστερ του Άρη τη νέα χρονιά ανέφερε: «Θεωρώ ότι το νέο ρόστερ θα πρέπει να είναι μεικτό από παίκτες με εμπειρίες και Έλληνες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα».

To Top