ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η “πληγή” της διαιτησίας και η αχίλλειος πτέρνα στα ντέρμπι για τον Άρη με μόλις τέσσερις βαθμούς!

Ο Άρης έχει “πληρώσει” ακριβά φέτος ένα αγωνιστικό κι ένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα-εμπόδιο που στοίχισαν αρκετούς χαμένους βαθμούς και φυσικά την απομάκρυνση από την κορυφή.

Οι κιτρινόμαυροι κατεβαίνουν στα πλέι οφ για το μίνιμουμ των στόχων που είναι πλέον η 5η θέση και η έξοδος στην Ευρώπη, μετρώντας βέβαια ουκ ολίγες τρικλοποδιές από τη διαιτησία. “Όταν είδαμε VAR από Αλβανία και διαιτητή από Ιράκ… Έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο, είμαι απογοητευμένος. Φέτος έχουμε χάσει 15 βαθμούς, αφού μας οδήγησαν εκτός στόχων. Δέκα φορές έχουμε αδικηθεί, κάθε Κυριακή το ίδιο βιολί” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και όπως έχουν καταγράψει ουκ ολίγες ανακοινώσεις φέτος της ΠΑΕ Άρης.

Αυτή είναι η μια πλευρά του “φεγγαριού”. Η άλλη έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της ομάδας στα ντέρμπι.

Ο Άρης έκανε αίσθηση τα τελευταία δυο χρόνια, όντας αποτελεσματικός στα μεγάλα παιχνίδια (με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ). Το απόλυτο κοντράστ φέτος, μια και επιδεικνύουν απίστευτη δυσκολία να πάρουν βαθμούς και νίκες στα ντέρμπι. Αρνητικός ο απολογισμός.

Το αρνητικό σερί διευρύνθηκε μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 1-1-9! Είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης», η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο και στη συνέχεια οι ήττες από ΑΕΚ (2), Παναθηναϊκό (2), ΠΑΟΚ (2) και Ολυμπιακό (3) συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπέλλου.

Μένοντας στα παιχνίδια για τη Stoiximan Superleague από τους 27 διεκδικίσιμους βαθμούς οι «κίτρινοι» πήραν μόλις τους τέσσερις.

Δυο σημαντικοί λόγοι που εξηγούν “πολλά” σε ότι αφορά την βαθμολογική κατάσταση των κιτρινόμαυρων.

To Top