ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γεμάτο Παλέ ανήμερα των γενεθλίων του Άρη για την τελική επίθεση

Ο Άρης έχει μπροστά του τρία σημαντικά παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Θέλει να κάνει την τελική αντεπίθεση για να μπει στην εξάδα και φυσικά σε αυτήν του την προσπάθεια θέλει τη βοήθεια του κόσμου του.

Από χθες η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε γενική είσοδος 10 ευρώ στο σαββατιάτικο ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό. Γεμάτο Παλέ, δύναμη για τον Άρη. Ξεκάθαρο αυτό. Και ειδικά το Σάββατο 25 Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Τρίτη 21/03 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 25/03 (17:00), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Ο αγώνας με τον Ιωνικό διεξάγεται την ημέρα που ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής. Σ’ αυτήν την πολύ σημαδιακή συγκυρία, ενημερώνουμε ότι η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά έως 10 ετών θα είναι δωρεάν. Για παιδιά ηλικίας 10-14 ετών, ισχύει το παιδικό εισιτήριο (5 ευρώ).

Ο ΑΡΗΣ προέρχεται από μία σειρά ατυχών αποτελεσμάτων, όμως η χρονιά τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία της. Όλοι μαζί θα δώσουμε την τελική «μάχη» για το καλύτερο δυνατό «φίνις».

Ενημερώνουμε ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο αυτά από το ξεκίνημα της σεζόν, όσο και του Β’ γύρου.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό διατίθενται:

*Από σήμερα Τρίτη 21/03, μέσω της πλατφόρμας της Viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/

*Από σήμερα έως την Παρασκευή 24/03, από τις 10:00 έως τις 18:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Το Σάββατο 25/03 από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva”.

To Top