Πιτίνο: “Θα κάνω τα πάντα για την Ελλάδα”

Την πρόθεση του να συνεισφέρει όποτε χρειαστεί στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Ρικ Πιτίνο λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση της ΔΟΕ για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι αντιδράσεις φυσικά είναι αλυσιδωτές, αφού ο όποιος προγραμματισμός είχε γίνει και για άλλες διοργανώσεις, όπως το EuroBasket 2021, πηγαίνει πίσω, με συνέπεια όλοι να περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις.

Η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων για φέτος σαφώς κι επηρεάζει άμεσα τη συνεργασία της ΕΟΚ με τον Ρικ Πιτίνο, που πριν από λίγες ημέρες αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, ώστε ο έμπειρος τεχνικός να καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Προολυμπιακό του Καναδά κι εφόσον έπαιρνε την πρόκριση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η συνεργασία θα ολοκληρωθεί άδοξα, ωστόσο ο Πιτίνο δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα της Εθνικής Ανδρών: “Είναι δύσκολες ώρες για όλον τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είμαι πάντα εκεί για την Ελλάδα! Θα κάνω τα πάντα αν χρειαστεί”, σχολίασε ο 67χρονος προπονητής και τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επαφές των δύο πλευρών, ώστε να μάθουμε και τυπικά αν το διαζύγιο θα μπει πρόωρα σε αυτή τη συνεργασία, τη στιγμή που Ρικ Πιτίνο εργάζεται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που είναι το κολλέγιο του Αϊόνα.

Πηγή: sport24.gr

To Top