Πλατανιάς – ΟΦΗ: Η μάχη της Κρήτης με φόντο τη Σούπερ λίγκα

Το βράδυ της Κυριακής ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια μπαράζ που θα κρίνει ποια ομάδα τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Σούπερ λίγκα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι δυο ομάδες θα συγκρουστούν σε δυο παιχνίδια μπαράζ, την Κυριακή το πρώτο (21:30) στα Χανιά και την Τετάρτη το δεύτερο στο Ηράκλειο, με φόντο την παραμονή στη Super League.

Δυο ομάδες από την Κρήτη οι οποίες στο παρελθόν έχουν υπάρξει μαζί στην πρώτη κατηγορία για τρεις χρονιές και έχουν καλές σχέσεις θα συγκρουστούν εντός αγωνιστικού χώρου διεκδικώντας ο μεν Πλατανιάς την άνοδο στη Super League μετά από ένα χρόνο και ο δε ΟΦΗ την παραμονή του για δεύτερη σερί χρονιά.

Αγωνιστικά και οι δυο ομάδες δούλευαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες με φόντο τις δυο μάχες των μπαράζ και με σκοπό να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο.

Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν στη Football League και ο Γιάννης Τάτσης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα με τους Λουκίνα και Ρουσσάκη να είναι αμφίβολοι ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Από την άλλη ο Χάιμε Βέρα δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδη που είναι τραυματίες.

To Top