Πληρώνει ο ΟΠΑΠ, πληρώνεται η εφορία…

Η δεύτερη δόση χρημάτων από τη συμφωνία που έχει κάνει ο ΕΣΑΚΕ με τον ΟΠΑΠ έχει ήδη αρχίσει να εκταμιεύεται από τις ομάδες (οι αθηναϊκές την πήραν τη Δευτέρα, οι υπόλοιπες λογικά σήμερα ή αύριο) και αυτό σημαίνει βαθιά οικονομική ανάσα για τον Άρη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης αυτά τα χρήματα, περίπου 60.000 ευρώ θα δοθούν στην εφορία για να πληρωθούν οι δόσεις της ρύθμισης και λογικά να αποκτήσει και πάλι φορολογική ενημερότητα η ΚΑΕ.

Γενικώς, όσα έσοδα προέρχονται από τον ΟΠΑΠ θα πηγαίνουν για να πληρώνεται η εφορία, όχι μόνο οι δόσεις από τη ρύθμιση της οφειλής που υπάρχει από τα περασμένα χρόνια, αλλά και για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς το δημόσιο.

Παράλληλα, η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της να βρει χρήματα για να εξοφλήσει τον Οκτώβριο (μένουν κάποια μικρά υπόλοιπα) και να δώσει έναντι για τη δόση Νοεμβρίου, προσπαθώντας να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής, παρότι δεν υπάρχουν ακόμα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αφού δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ ΕΡΤ – ΕΣΑΚΕ – Taf.

 

To Top