Πογιάτος: “Πρέπει να ξυπνήσουμε”

Ο Ντάνι Πογιάτος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξυπνήσει εν όψει της συνέχειας (ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη) και να διορθώσει τα λάθη που κάνει, που έχουν ως αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ντάνι Πογιάτος δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως “το παιχνίδι το ελέγχαμε, περισσότερο ή λιγότερο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε παραγωγή στην επίθεση. Ήμασταν άνετοι και ξεχάσαμε να δημιουργήσουμε στην επίθεση. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα. Όταν δεν έχεις την μπάλα, τότε δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι”.

Σε ερώτηση για το αν το νέο αρνητικό αποτέλεσμα προσθέτει πίεση, απάντησε: “Όχι, όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Πρέπει να φτιάξουμε τα λάθη που κάναμε το συντομότερο δυνατό και να βρούμε τον δρόμο μας, προκειμένου να πετύχουμε νίκες”.

Τέλος, αναφορικά με την αλλαγή του Χουάνκαρ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης είπε πως “μας είπε ότι πονούσε. Όταν σκεφτήκαμε την αλλαγή, ένιωσα ότι ο Αχιλλέας (Πούγγουρας) είναι ο καταλληλότερος για να τους σταματήσει, γι αυτό τον έβαλα. Αποτύχαμε όχι εξαιτίας του Αχιλλέα, αλλά επειδή στο τέλος δεν κινηθήκαμε σωστά, γυρνώντας στην άμυνα”.

To Top