ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιλικό του Άρη κόντρα στον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο

“Κλείδωσε” το φιλικό του Άρη που ήθελε ο Σάββας Καμπερίδης. Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο (17:30).

Σχετικά ενημέρωσε και η ομάδα του Ηρακλή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις με “διπλή” συνάντηση, πρωί και απόγευμα (βάρη και μπάσκετ αντίστοιχα). Απών ο Βασίλης Καββαδάς, που έχει άδεια για προσωπικούς λόγους και αναμένεται αύριο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπράντον Τσίλντρες που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου. Να σημειωθεί ότι η Ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα, το Σάββατο, στις 17:30, με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Basket League (10/10) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ”.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επίσημη ενημέρωση:

“Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, σε φιλική αναμέτρηση, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (03/10) το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, στο “Nick Galis Hall””.

To Top