ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Κοινωνία Μελών Άρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης!

Νέο πρόσωπο στον διοικητικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης μετά τις χθεσινές εκλογές είναι η Ελεάννα Ιωαννίδου, γνωστή για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά της και τη δράση στα κοινά του Άρη.

H Ιωαννίδου ήταν επικεφαλής της παράταξης Γειτονιές σε δράση – Οικολογία, Αλληλεγγύη, Πολιτισμός και με ποσοστό 3,13% κέρδισε μια έδρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΚΜΑ στο παρελθόν μαζί με την Ευαγγελία Μπακόλα. «Η ανάγκη να βοηθήσουμε την ομάδα μας έσπρωξε σε αυτήν την επιλογή. Μέσα από τη συμμετοχή  είναι  ο καλύτερος τρόπος να βοηθηθεί το σωματείο και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην δηλώσουμε παρούσες» είχε σχολιάσει παλαιότερα την ενασχόλησή της με τον Άρη, ενώ μεταξύ άλλων είχε σχολιάσει για τον φορέα:

“Θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες άλλωστε η δημοκρατία είναι συνυφασμένη με την διαφάνεια ενώ παράλληλα θα πρέπει να μην υπάρχει φόβος για την αλήθεια. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν αυτοί που θα αναλάβουν να καταλάβουν ότι ο Άρης δεν τους ανήκει, δεν είναι κτήμα τους, θα πρέπει να αποφύγουν να αναπτύξουν την ίδια σχέση που ανέπτυξαν και μέλη των προηγούμενων διοικήσεων της ΚΜΑ θεωρώντας ότι έχουν σχέση ιδιοκτησίας με την ομάδα. Ο Άρης ανήκει στον κόσμο του και μόνο εκεί και πρέπει να το καταλάβουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

To Top