ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξετάζεται η επιλογή Τζανακάκη, μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” με Φομπέρ

Η συνεργασία του Άρη με τον Ζουλιέν Φομπέρ, τελειώνει πριν καν… αρχίσει, μετά την χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 58χρονος κόουτς των “κιτρινόμαυρων”, είχε τις δικές του ενστάσεις για δύο λόγους. Αρχικά, για το υψηλό συμβόλαιο το οποίο θα είχε ο Γάλλος και το οποίο σε συνδυασμό με την πτωτική του πορεία τα τελευταία χρόνια θα ήταν ένα ρίσκο κι έπειτα γιατί δεν ήθελε ξένο ποδοσφαιριστή για την άμυνα.

Ως γνωστόν, στη Φούτμπολ Λιγκ, δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα, έχουν μόλις πέντε ποδοσφαιριστές, οπότε γίνεται αντιληπτό, ότι ο Άρης με γνώμονα και την φιλοσοφία του “Αναστό” δεν θα κινηθεί για την απόκτηση περισσοτέρων από 5-6 ξένων ποδοσφαιριστών.

Μία από τις εναλλακτικές επιλογές που βρίσκονται και εξετάζονται στη μεταγραφική λίστα του Άρη, ως προς την θέση του Φομπέρ, αυτή του δεξιού μπακ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η περίπτωση του Μανώλη Τζανακάκη. Ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται ούτε φέτος από τον Ολυμπιακό και εφόσον μείνει ελεύθερος θα απασχολήσει τους “κιτρινόμαυρους”.

Έγινε ευρέως γνωστός από την παρουσία του στον Εργοτέλη (2011/15, συνολικά 97 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ), απ΄όπου και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2013. Συνέχισε να αγωνίζεται στον Εργοτέλη ως δανεικός, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όπου μεταπήδησε στην Ανόρθωση στην Κύπρο.

Με την ομάδα της Αμμοχώστου, αγωνίστηκε σε 15 ματς (1 γκολ), έχοντας εξαιρετική παρουσία και θέση βασικού στα ματς των πλέι οφ, που έκριναν τον πρωταθλητή. 

 

To Top