ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέμα ωρών η απάντηση του Μακ Νιλ, σε δίλημμα ο Αμερικανός

Είναι θέμα ωρών για να δοθεί τέλος στην υπόθεση του Τζερέλ Μακ Νιλ. Ο Άρης ειδοποίησε χθες τον παίκτη ότι περιμένει άμεσα στην απάντησή του και αυτό θα συμβεί σήμερα. Σε μεγάλο δίλημμα ο Αμερικανός γκαρντ.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο Μακ Νιλ απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση της Μπάνβιτ. Αγωνιστικά και καθαρά από μπασκετικής άποψης θα ήθελε να συνεχίσει στους κίτρινους, ωστόσο οι Τούρκοι ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους, κάνοντάς την αρκετά μεγαλύτερη από του Άρη.

Εδώ γεννάται πλέον το δίλημμα: Μπάσκετ ή χρήματα. Ο Μακ Νιλ καλείται να αποφασίσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ελλάδα, βράδυ στο Σικάγο) αν θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μπασκετικό περιβάλλον με αύξηση 75% των περσινών αποδοχών του ή να πάει στην Τουρκία παίρνοντας κάτι λιγότερο από τριπλάσια χρήματα σε σχέση με πέρσι.

Οι κίτρινοι ενημέρωσαν τον παίκτη ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση, γιατί πρέπει να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας. Έκαναν την καλύτερη δυνατή πρόταση, είναι απολύτως δίκαιη για τα δεδομένα της ομάδας και ευελπιστούν ότι θα πειστεί ο Μακ Νιλ να υπογράψει. Διαφορετικά θα στραφούν στην επόμενη εναλλακτική λύση για την συγκεκριμένη θέση.

To Top