Λεκίδης, ο Αρειανός της Επισκοπής στο PRESSARIS: “Κλαίμε από αγάπη για τον Άρη”!

Στο τεχνικό τιμ της Επισκοπής Ρεθύμνου ανήκει ένας… αθεράπευτα Αρειανός. Ο λόγος για τον Απόστολο Λεκίδη, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη ως πορτιέρο και δεν έκρυψε ποτέ τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα του.

Στα 45 του χρόνια είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Κρητικής ομάδας. Στην ερώτησή μας σχετικά με το αν διατηρεί αναλλοίωτη την αγάπη του για τον Άρη μας είπε: “Αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται ερώτηση. Η αγάπη για τον Άρη είναι δεδομένη. Εδώ δίπλα είναι το σπίτι μου, περάσαμε όλοι πόσες στιγμές στο Χαριλάου. Μιλάμε για τον Άρη και κλαίμε από αγάπη”!

Ο Λεκίδης είχε συνομιλία με τον προπονητή του Άρη τον Γιάννη Χατζηνικολάου για αρκετή ώρα καθώς και με άλλα μέλη της παλιάς κιτρινόμαυρης φρουράς, φανερά συγκινημένος.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Λεκίδης υπερασπίστηκε την εστία και με αρκετές συμμετοχές με τις ομάδες Άρης, Καστοριά, Ηρακλής, Τρίκαλα, Πανελευσινιακός, Παναιτωλικός, Λύκοι, Καλλιθέα, Ναυπακτιακός, Καλαμάτα, Χανιά, ΑΕΛ επανήλθε στα Χανιά για να κρεμάσει τα… γάντια του φορώντας τη φανέλα των Ιωνία 2000, Αστέρα Χαλέπας και Ιδομενέα.

To Top