Χατζηνικολάου: “Με την καλή εμφάνιση μου έβαλαν… δύσκολα διλήμματα”!

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του Άρη δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το παιχνίδι με την Επισκοπή.

Για το παιχνίδι: “H Επισκοπή βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο κι έδωσε τη δυνατότητα στα δικά μας παιδιά να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν, να έχουν τρεξίματα και διάθεση μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε κάποιες φάσεις, είχαμε δοκάρια. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Σίγουρα θέλουν πολλή δουλειά, προσπάθεια και χτίσιμο σαν άτομα και σαν ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.Μέσα από τη δουλειά θα τα καταφέρουν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην Επισκοπή. Έχω μεγάλη αδυναμία στην Κρήτη, έχουν πολλούς φίλους αδελφικούς και όπως έδειξαν σήμερα θέλουν να προάγουν το ποδόσφαιρο. Είχαν μια καλή εικόνα και αυτή την εικόνα εύχομαι να έχουν  και στο πρωτάθλημα για να τα καταφέρουν”.

Για το αν οι νεαροί του έβαλαν δύσκολα: “Εύχομαι να μου βάζουν δύσκολα διλήμματα. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθεί ο Άρης και θα δει πιο αισιόδοξα το μέλλον”.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: “Όσο περνούν οι μέρες είναι πιο δύσκολο να βρούμε αυτό που θέλουμε. Δεν υπάρχουν επιλογές στην αγορά. Αν είμαστε τυχεροί και ευοδωθούν οι επαφές μπορεί να αποκτηθούν και δυο παίκτες”.

Για τις δοκιμές: “Όλοι οι παίκτες υπολογίζονται και θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Από αυτούς εξαρτάται σε τι κατάσταση θα είναι για να έχω ευχάριστο πονοκέφαλο”.

Για το  φιλικό με τον Πανθρακικό: “Δεν θα είναι η τελευταία πρόβα γιατί κάποια παιδιά μόλις ήρθαν και θα χρειαστούν πίστωση χρόνου όπως ο Τάτος και ο Ιμπέχ που θέλουμε να τον δούμε και θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον  Πανθρακικό”.

Ρωτήθηκε για τον Τριανταφύλλου και ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του. “Είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και επειδή τον κουράρει ο γιατρός του Άρη ήρθε στο Νέο Ρύσιο και έκανε προπόνηση”.

To Top