Ποινή -3 στην ΑΕΛ λόγω οφειλών σε Αναστασιάδη, ανακοίνωση με αιχμές από την ΠΑΕ

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε σήμερα η ΑΕΛ από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ λόγω παλαιότερων οφειλών της ΠΑΕ στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μέχρι την Τρίτη η εξόφληση, για να μην ισχύσει η τιμωρία.

Προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατέθεσε πρόσφατα ο Άγγελος Αναστασιάδης, λόγω των οφειλών που υπήρχαν στο πρόσωπό του από την ΠΑΕ ΑΕΛ, από την θητεία του στον πάγκο της και το ποσό που του είχε επιδικαστεί μετά την αποχώρησή του.

Σήμερα η Επιτροπή έβγαλε απόφαση που αφορά στην αφαίρεση τριών βαθμών από τους «βυσσινί», σε περίπτωση που δεν πληρώσουν τα οφειλόμενα στον ομοσπονδιακό εκλέκτορα μέχρι την προσεχή Τρίτη (17/12), καθώς η σχετική προθεσμία για την ΑΕΛ αφορά τρεις εργάσιμες ημέρες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της διευκρίνισε πως ουδεμία οφειλή είχε προς τον πρώην προπονητή της Άγγελο Αναστασιάδη, όταν αυτός παραιτήθηκε την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τους δικούς του λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
Η ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζει ότι ουδεμία οφειλή είχε προς τον πρώην προπονητή της Άγγελο Αναστασιάδη, όταν αυτός παραιτήθηκε την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τους δικούς του λόγους. Με καθυστέρηση ο Αναστασιάδης προσέφυγε, παρά το ότι ο ίδιος παραιτήθηκε και δεν εργαζόταν πλεόν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, και διεκδίκησε όλους τους μισθούς του για της σεζόν 2016-17 συνολικού ποσού 56.000€, χρήματα τα οποία ουδέποτε εργάστηκε, αφού ο ίδιος είχε παραιτηθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.
Όλες οι Επιτροπές Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών που αφορούν τους προπονητές απέρριψαν την προσφυγή του και δικαίωσαν την ΑΕΛ. Μόλις εξελέγη Πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Βαγγέλης Γραμμένος ο κ. Αναστασιάδης προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο “ω του θαύματος” ανέτρεψε τις προηγούμενες αποφάσεις και επιδίκασε τα 56.000€ στον Αναστασιάδη.
Η ΑΕΛ έχει καταβάλει μέχρι σήμερα 30.000€ και ζήτησε από τον Αναστασιάδη να εξοφληθεί το υπόλοιπο των 26.000€ σε 10 μηνιαίες δόσεις, όταν μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης αυτή τη στιγμή εισπράττει 25.000€ το μήνα, αφού η νέα διοίκηση της ΕΠΟ υπό την προεδρία του κ. Γραμμένου αποφάσισε την πρόσληψη του ως Προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Αναστασιάδης που φημίζεται για τη μεγαλοψυχία του θα κάνει δεκτό το αίτημα μας και δεν θα απαιτήσει την εφάπαξ καταβολή των χρημάτων στο σύνολο τους.
Όσον αφορά τον Σάντι Κρίζμαν το οφειλόμενο ποσό ήταν 30.000€ και η ΑΕΛ είχε ζητήσει από τον Σάντι Κρίζμαν τη λύση του συμβολαίου του λόγω μη συμμορφώσεως στις απαιτήσεις του τότε προπονητού κ. Φυντάνη από τον Δεκέμβριο του 2017 και μάλιστα είχε γραφτεί στον Τύπο ότι ο Σάντι Κρίζμαν θα μεταγραφεί είτε στον Αστέρα Τρίπολης ή στον Ατρόμητο.
Ο ίδιος είχε ζητήσει να παραμείνει στην ΑΕΛ όπως και συνέβει και ξαφνικά με σκοπό να εισπράξει το μισό συμβόλαιο της σεζόν 2018-19 κατέθεσε προσφυγή με έναν εντελώς ανέντιμο τρόπο με τη βοήθεια δυστυχώς του ΠΣΑΠ. Εν πάσει περιπτώσει ο Κρίζμαν, όπως και οι Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Λαγός ήταν ποδοσφαιριστές τους οποίους η ΑΕΛ δεν επιθυμούσε να διατηρήσει στις τάξεις της.
To Top