ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λόντσαρ: “Χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη ο Άρης! Τι σημαίνουν τα χαμένα πέναλτι…”

Ο πρώην επιθετικός του Άρη Ζόραν Λόντσαρ μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων, αλλά και το σύνδρομο των χαμένων πέναλτι φέτος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την ομάδα του Άρη:

Όλοι θέλουμε καλό για την ομάδα. Εμείς που παρακολουθούμε θέλουμε το καλό του Άρη και κάνουμε θετικές σκέψεις για το καλό του Άρη.

-Για τα χαμένα πέναλτι που έχει φέτος ο Άρης:

Το πέναλτι είναι μια καλή πάσα. Δεν υπάρχουν όρια. Παίζει ρόλο η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες. Από τα έξι πέναλτι ο Άρης έχει χάσει τα τρία. Κάθε γκολ στο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει την ροή. Γι’ αυτό παίζει ρόλο σε ποιο λεπτό έχει γίνει και με ποιο αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι μπορεί να αλλάζει ροή παιχνιδιού.

-Για τα γκολ με πέναλτι που μπορεί να άλλαζε η ροή του παιχνιδιού:

Αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Οι παίκτες πατάνε μέσα στην περιοχή. Εφόσον είναι πέναλτι σημαίνει ότι δύσκολα πιάνουν τους παίκτες του Άρη. Ο Άρης κάνει ευκαιρίες δημιουργεί φάσεις μέσα στην περιοχή. Οι αντίπαλες ομάδες δύσκολα πιάνουν τους παίκτες του Αρη.

-Για το ματς με τον Ατρόμητο:

Για μένα τα τέσσερα γκολ είναι πολλά. Πρέπει να δεις την τεχνική ηγεσία. Για την ομάδα του Άρη είναι πολλά. Πρέπει να βρεθεί λύση. Μία σοβαρή ομάδα σε εκτός έδρας  μπορεί να χάσει βαθμούς. Το λιγότερο που μπορεί να έχει είναι ισοπαλία.

-Για την διαχείριση του Παντελίδη:

Βέβαια δεν γνωρίζει καλά την ομάδα γιατί μόλις ήρθε. Σε όλες τις χώρες όποιος τρώει λιγότερα γκολ είναι υψηλότερα στον πίνακα ανεξάρτητα από το πόσα γκολ έβαλε. Το θέμα είναι όλες οι ομάδες που θέλουν να πάνε ψηλά δεν μπορούν να έχουν τέτοια σκορ.

-Για το αν υπάρχει κάποια προετοιμασία στο πέναλτι:

Για μένα ισχύει ότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και όρια. Παίκτης που δεν του πάει το παιχνίδι και κάνει λάθη δεν πρέπει να σουτάρει, δεν πρέπει να χτυπάει. Και αυτός που χάνει πέναλτι δεν μπορεί να εκτελέσει ξανά. Για το πέναλτι πρέπει να έχεις συγκέντρωση. Το χτύπημα πέναλτι είναι σωστή πάσα. Όταν γίνεται φάουλ σε σένα δεν μπορείς να συγκεντρωθείς για να δώσεις σωστή πάσα και να βάλεις το πέναλτι. Δεν υπάρχουν καθαροί κανόνες.

-Για τη σεζόν 2011-12, όπου ο Άρης σε ένα χρόνο δεν κέρδισε πέναλτι:

Κάτι έγινε τότε γιατί πράγματι στα 30 παιχνίδια να μην έχει η ομάδα ούτε ένα πέναλτι είναι από τα άγραφα.

-Για τον Παντελίδη:

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι στιγμή. Το ποδόσφαιρο είναι σχέδιο και θέλει χρόνο. Γι’ αυτό εγώ είμαι πάντα εναντίον της αλλαγής προπονητών. Δεν γίνεται σήμερα να με βάλεις και αύριο να παίξεις καλύτερα. Τώρα που ο Παντελίδης πήρε στα χέρια του την καυτή πατάτα και πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή μαζί του. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον κ. Παντελίδη. Αν αυτή τη χρονιά χτυπήσει μία θέση για την Ευρώπη θα είναι μια επιτυχία και ένα πολύ καλό βήμα.

-Για τον κόσμο του Άρη:

Υποστήριξη στην ομάδα και υπομονή. Η ψυχή του Άρη είναι του κόσμου του. Ο Άρης πάντα είχε τον κόσμο δίπλα του.

-Για το αν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη:

Μάλλον θα έρθω τα Χριστούγεννα.

To Top