Ο Μουρίνιο δεν θα αφήσει τους παίκτες να κάνουν οικογενειακά Χριστούγεννα!

Προπόνηση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν τα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήμερα των Χριστουγέννων! 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Τι και αν όλοι οι άνθρωποι θέλουν να περνούν την ημέρα των Χριστουγέννων με την οικογένεια και τους αγαπημένους τους; Σύμφωνα με τη «Sun» ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να στερήσει αυτή τη δυνατότητα από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγραμματίζοντας προπόνηση στις 16:00 το απόγευμα και στη συνέχεια δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Lowry».

Κι αν η προπόνηση ήταν αναμενόμενη , αφού η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ την Boxing Day, το να κλειστούν οι ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο χωρίς να γιορτάσουν με τις οικογένειες δεν είναι κάτι που συνηθίζεται.

Σύμφωνα με μία πηγή: «Υπό τον Σερ Άλεξ οι παίκτες συνήθιζαν να κάνουν προπόνηση την ημέρα των Χριστουγέννων και μετά να πηγαίνουν σπίτι και να περνούν τη μέρα με την οικογένειά τους. Αλλά αυτή τη χρονιά μάλλον θα φάνε μερικά μακαρόνια πριν από την προπόνηση και μετά θα κλειστούν μόνοι στα δωμάτια του ξενοδοχείου».
To Top