Πολύ το… ξύλο στην Πάτρα: Οπαδοί και παίκτες πλάκωσαν στο ξύλο ποδοσφαιριστή! (video)

Απίστευτες σκηνές σκηνές βίας κατά την διάρκεια του μπαράζ της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Παναχαϊκό και Αστέρα στο «Α. Κάνιστρας». Εκεί λοιπόν ένας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες, καθώς ήταν τιμωρημένος, είχε αντιπαράθεση με έναν παίκτη των γηπεδούχων που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Η μεταξύ τους ένταση όμως, γρήγορα αποκλιμακώθηκε και εκεί που όλα έδειχναν οτι επήλθε η ηρεμία, η κατάσταση ξέφυγε. Περίπου 10 οπαδοί εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του, χτυπώντας τον άγρια, όπως μπορείτε να δείτε και στο video ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου.

Μάλιστα, ο διαιτητής Μπακόπουλος διέκοψε τον αγώνα, οι συμπαίκτες του πήδηξαν στην εξέδρα για να τον σώσουν και τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα. Ευτυχώς ο τραυματισμός του από τα χτυπήματα που δέχθηκε δεν ήταν και τόσο σοβαρός, καθώς το θύμα της επίθεσης γνωρίζει πολεμικές τέχνες και ήξερες πως να αμυνθεί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας Λεοντίου, αποκάλυψε πως μεταξύ των δραστών ήταν και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Λεοντίου

«Απόψε ντράπηκε και η ντροπή!

Ο Αστέρας Λεοντίου από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του ξεχωρίζει γιατί υπηρετεί τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Μπήκαμε στο ποδόσφαιρο γιατί το βλέπουμε αλλιώς. Μας αρέσει να κερδίζουμε και να χάνουμε καθαρά και μέσα στις τέσσερις γραμμές. Να ορίζουμε εμείς την τύχη μας με την απόδοση μας. Να φεύγουμε από το γήπεδο με καθαρή συνείδηση ότι κάναμε αυτό που αγαπάμε σε άκρως αθλητικά πλαίσια. Με σεβασμό στους εαυτούς, στις οικογένειες μας και στον αντίπαλο. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 στην προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Κατηγορία από τον Παναχαϊκό, ωστόσο αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας ως ομάδα για να δούμε τι δεν κάναμε καλά, χωρίς να παραβλέψουμε τις αστείες στα όρια της κωμωδίας αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν ρίχνουμε τις ευθύνες εξ’ ολοκλήρου στους διαιτητές, αλλά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο και έπαιξαν ρόλο στο να τιναχτεί στον αέρα (όπως και έγινε) το παιχνίδι. Παρατηρητής υπήρχε αλλά εμείς είμαστε “άσχετοι” και ίσως να μην τα είδαμε καλά. Ας ελπίσουμε αυτός να τα είδε καλύτερα.

To Top