ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τηλεοπτικά: Ο Άρης… πουλάει και θα πρέπει να βγει κερδισμένος!

Ένα από τα πλέον σημαντικά χαρτιά για τη βιωσιμότητα του Άρη είναι φυσικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο Άρης είναι ξεκάθαρο ότι… πουλάει εμπορικά και θα πρέπει να βγει κερδισμένος από όλο αυτό το… παιχνίδι.

Από χθες έχει διαμορφωθεί μια νέα κατάσταση, μετά την δυναμική “επιστροφή” της NOVA, όταν διαπίστωσε ότι απέκτησε προβάδισμα η Cosmote.

Όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλο ρεορτάζ, η Cosmote κινήθηκε αποφασιστικά τις προηγούμενες μέρες με μεγάλη πρόταση, πολύ μεγαλύτερη από της NOVA, αναγνωρίζοντας την αξία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και το δυναμικό της brand name, θέλοντας να την συμπεριλάβει στο τηλεοπτικό της “μπουκέτο” και έμοιαζε το φαβορί για να κλείσει την ομάδα του Άρη.

Όμως σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες, η NOVA έπαιξε τα… ρέστα της με γενναία υπερπροσφορά για να κρατήσει τον Άρη. Τα μηνύματα που έφτασαν στη NOVA σε ενδεχόμενη απώλεια του Άρη από το “μπουκέτο” της, αλλά και η δεδομένη δυναμική των κιτρινόμαυρων έφερε ως αποτέλεσμα τη νέα γενναία αντιπροσφορά.

Ο Άρης δείχνει θετικός μετά την αλλαγή των δεδομένων και η συμφωνία για τρία ετοιμάζεται να κλείσει με μια σημαντική αύξηση των απολαβών του, σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που επίσης είχε με το ίδιο συνδρομητικό κανάλι.

Το ζητούμενο φυσικά είναι ότι όποια κι αν είναι η συνδρομητική πλατφόρμα που θα αποκτήσει τα παιχνίδια του Άρη, η κιτρινόμαυρη ομάδα να εισπράξει αυτό που πραγματικά δικαιούται, βάζοντας ένα σημαντικό θεμέλιο στην γενικότερη προσπάθεια εξυγίανσης και βιωσιμότητας.

To Top