ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε, κι αν θα το κάνουμε”

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποκάλυψε πως δεν υπάρχει Βλάντο Γιάνκοβιτς για τα επόμενα τρία παιχνίδια και πως είναι πιθανό ακόμα και να μην γίνει προσθήκη παίκτη για το κενό του Έρικ Μπάκνερ. 

Για τον αγώνα με τους Έλιος Σανς τόνισε πως “πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε άμυνα, με μεγάλη ένταση, συγκεντρωμένοι, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι, να μη κάνουμε λάθη, όλα τα βασικά ενός παιχνιδιού. Είναι δύσκολο γιατί πρέπει να το κερδίσουμε…”.

Για την κατάσταση του Βλάντο Γιάνκοβιτς επεσήμανε πως “είναι ερεθισμένο το πέλμα του, σίγουρα δεν θα παίξει το αυριανό και 99% και του Σαββάτου και το ίδιο με τους Μπάκεν Μπέαρς. Θα δούμε από βδομάδα πως θα αντιδράσει και θα πράξουμε αναλόγως”.

Για το αν διακρίνει βελτίωση στην ομάδα του και τον τρόπο λειτουργίας της είπε ότι “είχαμε κάποια βελτίωση (με τον Κολοσσό), μια ομαδικότητα, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, δουλέψαμε καλά στην άμυνα, ήμασταν έντονοι στην αμυντική προσπάθεια μας… Σε ότι αφορα την αφομοίωση είναι δύσκολη η δουλειά μας λόγω των απουσιών και πρέπει κάθε φορά να προσαρμοζόμαστε αναλόγως, γι’ αυτό και δεν παρουσιάζουμε σταθερότητα”.

Για το αν έχει καταλήξει στο προφίλ του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μπάκνερ σχολίασε: “Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε, κι αν θα το κάνουμε. Θα δούμε… Σε λίγες μέρες γυρνάει ο Καββαδάς, ελπίζουμε και ο Γιάνκοβιτς να μην κρατήσει πάνω από αυτό το δεκαήμερο το πρόβλημά του. Δεν είναι και πολύ ανοικτή η αγορά για να πάρουμε έναν παίκτη για λίγους μήνες”.

To Top