ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντραγκίσεβιτς: “Θέλω να επαναλάβω την εμφάνισή μου, να είμαι επιθετικός”

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς νιώθει καλά μετά την εξαιρετική εμφάνισή του με τον Κολοσσό και είναι έτοιμος να την επαναλάβει και με τους Έλιος Σανς, παίζοντας και πάλι επιθετικά και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Ο Σέρβος φόργουορντ υπογράμμισε πως “πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή, να έχουμε σωστή προσέγγιση του αγώνα. Είναι παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, δίχως αύριο, όπως και το επόμενο στην Δανία με τους Μπάκεν Μπέαρς. Έχουμε τραυματισμούς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Οι Έλιος Σανς θα έρθουν εδώ χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν, άρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”.

Για το αν θα τον βοηθήσει η δική του καλή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό απάντησε πως “θέλω να επαναλάβω την εμφάνισή μου, θέλω να είμαι επιθετικός. Συμβαίνει σε όλους αυτό, όταν σκοράρεις, βελτιώνεται η ψυχολογία σου… Πρέπει σαν ομάδα να παίξουμε σωστά, όπως κάναμε με τον Κολοσσό. Μοιράσαμε σωστά το παιχνίδι, είναι παράδειγμα αυτός ο αγώνας για τις επόμενες αναμετρήσεις…”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε, να κάνουμε ένα σερί νικών και να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Μέχρι τώρα κερδίζουμε ένα, χάνουμε ένα, δύο αγώνες που δεν πρέπει. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο και να προχωρήσουμε. Μπορεί να είναι τελευταίοι οι Σανς στην βαθμολογία, αλλά παραμένουν επικίνδυνη ομάδα”.

To Top