Προς Παγκρήτιο η έδρα της Εθνικής!

Στην Κρήτη φαίνεται ότι μετακομίζει η Εθνική! Κλιμάκιο της ΕΠΟ θα επιθεωρήσει το Παγκρήτιο, όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες βελτίωσης ώστε να φιλοξενήσει τα πρώτα ματς των προκριματικών του Euro. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πιθανότερη από ποτέ μοιάζει η μεταφορά της έδρας της Εθνικής στην Κρήτη! Παρόλο που η ΕΠΟ έχει δηλώσει σε πρώτη φάση τέσσερα ακόμα γήπεδα (Τούμπα, ΟΑΚΑ, ΑΕL FC Arena και Ξάνθη Arena), φαίνεται ότι τουλάχιστον τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών του Euro θα φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΣ Ηρακλείου, αντιπροσωπεία υπηρεσιακών εκπροσώπων της ομοσπονδίας θα βρεθούν το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου στην πόλη, ώστε να επιθεωρήσουν το στάδιο, καθώς και άλλες αθλητικές υποδομές αλλά και ξενοδοχεία.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι απαραίτητες εργασίες στο Παγκρήτιο (βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, μεταφορά των επισήμων και των δημοσιογραφικών από την απέναντι πλευρά και αντικατάσταση του ενός σκεπάστρου που έχει φύγει από τον αέρα) ώστε να είναι σε έτοιμο στο πρώτο εντός έδρας ματς με την Ιταλία στις 8 Ιουνίου.

To Top