ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΠΡΟΥΣΑ Αποστολή: Τσαϊρέλης: “Γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, σε κάθε φιλικό” (video)

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα είναι από τα βασικά “γρανάζια” της ομάδας που φτιάχνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης και αναλύοντας την παρουσία του Άρη στο τουρνουά υπογράμμισε πως οι κίτρινοι γίνονται καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, σε κάθε φιλικό.

Ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ σχολίασε μετά τη νίκη επί της Γκιρεσούν πως “ήμασταν για περισσότερη ώρα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν έλειψν τα κενά διαστήματα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και θα το λέμε συνέχεια.

Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι ένα ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Δεν έχουμε δείξει ακόμα τις πραγματικές δυνατότητές μας, έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, που θεωρώ ότι είναι λογικό γιατί η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης επιστρέφει καλύτερος στην Ελλάδα και απάντησε: “Ναι, φυσικά. Γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, κάθε φιλικό παιχνίδι. Κάθε μέρα που περνάει είναι πολύ σημαντική γιατί έχουμε να μάθουμε ο ένας τον άλλος και εντός γηπέδου και εκτός”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του στο ξεκίνημα της χρονιάς σχολίασε: “Δεν μπορω να πω με σιγουριά τον βαθμό ετοιμότητας που θα έχουμε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εμείς πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, γιατί έρχονται σε μια χώρα που δεν έχουν ξαναπαίξει, βλέπουν καινούρια πράγματα, δέχονται πολλές πληροφορίες και πρέπει να κοιτάει ο ένας τον άλλον, να βοηθάει ο ένας τον άλλον για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε”.

To Top