ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα… τρένα του Μάντσεστερ, σίφουνας Τσέλσι!

Υπόθεση για τρεις φαίνεται πως θα είναι η φετινή Premier League! Η απίστευτη Σίτι, μετά τα πέντε «τεμάχια» στη Λίβερπουλ και τα έξι στη Γουότφορντ, έριξε άλλη μια… ξεγυρισμένη «πεντάρα» (5-0), αυτήν τη φορά στην ουραγό Κρίσταλ Πάλας, ενώ, την ίδια ώρα, η συμπολίτισσά της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περνούσε, με το 6ο γκολ του Λουκάκου στη σεζόν, από το Σαουθάμπτον, με σκορ 1-0.

Έτσι, «πολίτες» και «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν… χέρι-χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας αμφότεροι από 16 βαθμούς, αλλά κατά πόδας συνεχίζει να τους ακολουθεί η πρωταθλήτρια Τσέλσι, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης στο «Μπριτάνια»! Με τον Αλβάρο Μοράτα να έχει τρελά κέφια, οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε επικράτησαν 4-0 της Στόουκ και δείχνουν πως μόνο εύκολα δεν θα αφήσουν τον τίτλο για κάποιον άλλον.

Ο Ισπανός ήταν, πραγματικά, όλα τα λεφτά για τους Λονδρέζους, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (το άλλο γκολ ο Πέδρο) και φτάνοντας ΚΑΙ αυτός τα έξι γκολ, «έπιασε» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, τόσο τους Λουκάκου-Κέιν όσο και τον Αγουέρο, αφού ο Αργεντινός επίσης έγραψε (μία φορά) το όνομά του στον φωτεινό πίνακα του ”City of Manchester”.

Εκεί, όπως προείπαμε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε άλλη μία παράσταση, με τον Σανέ να κάνει απίστευτα πράγματα, ανοίγοντας το σκορ, τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει δύο τέρματα, στο 51′ και στο 59′, «καθαρίζοντας» τη νίκη και τους Αγουέρο-Ντελφ να βάζουν… αλατοπίπερο στην άνετη επικράτηση της Σίτι, στο 79′ και στο 89′ αντίστοιχα.

Στα άλλα ματς των 17:00, η Έβερτον έκανε μία τρομερή ανατροπή και πήρε μια σπουδαία νίκη-ανάσα απέναντι στην Μπόρνμουθ! Τα «ζαχαρωτά» έχαναν ως το 77′ στο Λίβερπουλ, αλλά με δύο γκολ του ήρωα Νιασέ στο φινάλε, πέτυχαν ένα μεγάλο «τρίποντο», με το 2-1 επί των «κερασιών»!

Με γκολ στο 90′, δε και ενώ βρέθηκε να χάνει, η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα πέρασε μάγκικα από τη Σουόνσι (1-2), ενώ Μπέρνλι και Χάντερσφιλντ ήρθαν ισόπαλες 0-0.

To Top