Πρόστιμο αλλά όχι τιμωρία έδρας στον Ατρόμητο για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό

 

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο Ατρόμητος που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 58.500 ευρώ για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό,
Ο Ατρόμητος κινδύνευε με τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών για τα επεισόδια των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το οποίο μάλιστα, είχε διακοπεί για 30 λεπτά, ωστόσο, τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο της τάξης των 58.500 ευρώ.

Οι 50.000 είναι για τα συγκεκριμένα επεισόδια για τα οποία η ομάδα του Περιστερίου δεν τιμωρήθηκε με έδρα αφού δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή φθορές ξένης περιουσίας. Το άρθρο 15,4β με το οποίο είχε κληθεί σε απολογία αναφέρει ότι “εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από 2 έως 4 αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές”.

 

To Top