Λεβαντόφσκι: «Ο κόσμος ξεχνά ότι είμαστε άνθρωποι – Υπέροχος άνθρωπος ο Αντσελότι»

Για πολλά και διάφορα θέματα μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε, με τον Πολωνό άσο μεταξύ άλλων να στάζει μέλι για τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του μίλησε για πολλούς και διάφορα θέματα. Συγκεκριμένα ο Πολωνός άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, Πέδρι, Γκάβι, Ντεμπελέ καθώς επίσης και για τον Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.
Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω όλα όσα ανέφερε ο Λέβα:

«Μερικές φορές ο κόσμος ξεχνάει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές. Δεν έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία, αλλά ο κόσμος πιστεύει ότι μπορούμε απλά να πάμε από την προπόνηση στο ματς χωρίς να έχουμε προσωπική ζωή», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Για εμένα το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αλλά το να μπαίνεις στο Καμπ Νόου μου δίνει έξτρα δύναμη».
Για τον Γκάβι: «Έχω πει στον Γκάβι ότι πρέπει να μάθει αγγλικά. Εάν θέλεις να γίνεις διεθνής, τότε πρέπει να το κάνεις. Ακόμα και εγώ μαθαίνω ισπανικά και κοίτα πόσο χρονών είμαι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εκείνον».
Για τον Ντεμπελέ: «Ο Ντεμπελέ είναι ο παίκτης που με έχει ξαφνιάσει περισσότερο στην Μπαρτσελόνα. Έχει μεγάλο ταλέντο. Έχει ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος. Για εμένα θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του. Ήδη έχει καταφέρει πολλά αλλά είχε και αρκετούς τραυματισμούς. Όταν είναι στο γήπεδο μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα. Μπορεί να ντριμπλάρει εύκολα και γρήγορα, είναι ένα φυσικό ταλέντο».
Για τον Πέδρι: «Ο Πέδρι έχει τρομερό έλεγχο της μπάλας, αλλά ο στόχος στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ. Του έχω πει ότι πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ και όχι μόνο αυτό αλλά να δουλέψει και στις ασίστς. Του υπενθυμίζω να μην φοβάται να επιτίθεται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Πάντα λέω στον Πέδρι και στον Γκάβι: ”εάν σκοράρεις κάποιο γκολ, γιατί να μην σκοράρεις ακόμα ένα”. Δε νομίζω ότι είναι αρκετό, πρέπει να βάζουμε δυο γκολ και αν βάζουμε δυο τότε πρέπει να βάζουμε τρία και ούτε καθεξής».
Για τον Αντσελότι: «Ο Αντσελότι μου έχει δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση. Μου έδωσε κάτι που δεν είχα πριν. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, κάποιος που σε φροντίζει. Για εκείνος το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι καλός άνθρωπος, όχι να μιλάς για τακτικές. Είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνεις από εκείνον».

To Top