«Πρώτη» σε φουλ ρυθμούς για την Εθνική ενόψει των φιλικών με Βέλγιο – Νορβηγία

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο «ραντεβού» της Εθνικής ομάδας εν όψει των φιλικών με Βέλγιο και Νορβηγία, με το βάρος στην προπόνηση στον Άγιο Κοσμά να πέφτει στην τακτική.

Την πρώτη της προπόνηση στον Άγιο Κοσμά πραγματοποίησε τη Δευτέρα (31/5) η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, η οποία προετοιμάζεται για τα δύο επικείμενα φιλικά με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (3/6) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (6/6).

Όλοι οι διεθνείς προπονήθηκαν κανονικά, βγάζοντας ένα δυνατό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς -με έμφαση στην τακτική, στην επιθετική ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας-, χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις αφορούν εκείνα των Μανώλη Σάλιακα και Αχιλλέα Πούγγουρα, καθώς και του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος επέστρεψε σε αυτές.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα στα δύο φιλικά παιχνίδια, επιθυμώντας να μοντάρει τον βασικό κορμό της ομάδας. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Τρίτη (1/6) για τις Βρυξέλλες.

 

To Top