Απορρίφθηκε η ένσταση του Προμηθέα για τον ημιτελικό με το Λαύριο!

Η ένσταση του Προμηθέα για τον επεισοδιακό ημιτελικό με το Λαύριο απορρίφθηκε και πλέον οι Πατρινοί έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Προμηθέας κατέθεσε ένσταση μετά από το τέλος του πέμπτου ημιτελικού με το Λαύριο, εκεί όπου η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε με 81-74 και προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League 3-2 νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ άκουσε το απόγευμα της Δευτέρας 31/5 τις απόψεις των εκπροσώπων των δυο ομάδων και κλήθηκε να αποφασίσει για την τύχη του ματς, απορρίπτοντας εν τέλει την ένσταση των Πατρινών που θα αποφασίσουν αύριο για το αν θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ κάνοντας έφεση.

Η πλευρά του Προμηθέα κατέθεσε ένσταση γιατί ο Γιάννης Αγραβάνης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δυο αντιαθλητικά φάουλ και δεν έπρεπε να σουτάρει αυτός τις βολές του αντιαθλητικού στα 46″ για το τέλος αλλά ο αντικαταστάτης του, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Το Λαύριο από την άλλη υποστήριξε πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα από την στιγμή που το παιχνίδι έληξε με διαφορά επτά πόντων (81-74). Πλέον δεν αποκλείεται η υπόθεση να τραβήξει ακόμα περισσότερο εφόσον ο Προμηθέας προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα οι ορισμοί των τελικών και των μικρών τελικών! Εξάλλου, καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι η 12η Ιουνίου.

To Top