ΠΣΑΚ: «Διαφωνούμε με τη διακοπή, διατεθειμένοι να παίξουμε Ιούνιο ή Ιούλιο»!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαφοροποιείται στην ομόφωνη απόφαση του ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή της Basket League!

H διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε επισήμως για την ομόφωνη συμφωνία περί οριστικής διακοπής της ΕΚΟ Basket League κι αναφέρθηκε στο επικείμενο αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση η οποία θα δίνει το δικαίωμα στον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ αντέδρασε και ξεκαθαρίζει πως επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είναι όλοι ασφαλείς.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

«Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

To Top